Tag et kursus!

Workshops

Alle kurserne undtagen Livsdrømmemaske kurset kan tilpasses alle aldersgrupper. Børn og voksne sammen er også godt. Kurserne kan genemføres på engelsk.
Tidsforbruget kan vi i nogle tilfælde også justere på. Prisen er afhængig af deltagerantal, tidsforbug og antal undervisere. Vi taler om det. 

Jeg fortæller gerne om vores workshops, hvis du skriver til mig på info@susanalbertsen.dk så vender jeg tilbage til dig så hurtigt jeg overhovedet kan.

Fra lerklump til maskespil

Dette er den lange de luxe udgave. Du laver masken og dragten. Du indføres i basisteknikken i maskespil. Du får viden om maskens historie og de globale og nationale masketraditioner. Din personlige maskefigur får liv, krop og historie og sammen med resten af gruppen er du med skaber til et spil eller tableaux eller dans som vi viser offentligt enten på gaden eller i en offentlig institution.

Masker - sådan gør man

På 12-15 timer fordelt over 4-5 gange lærer du fremstillingsteknikken. Du ender op med at stå med en skøn meget personlig  maske fremstillet i en veludviklet papmache teknik, som når den er allerbedst føles som træ. Med denne teknik er alle mine spillemasker og giganter fremstillet.

Dekorationsmasker

Vi laver masker i gipsgaze som du selv først har formet i ler. Du maler og dekorerer med alverdens skønne sager som du selv har fundet efter anvisning fra mig.

Masker af bølgepap og genbrugsmaterialer

Vi laver masker af genbrugspap, bølgepap og alverdens andre sager vi ellers har for vane at smide ud. Kurset kan udvides til også at lave kostumer  af genbrugs tekstiler – og har man lyst og tid laver vi et lille maskespil, en dans eller måske en parade

Livsdrømmemasker

To erfarne kvinder, en maskemager og en alternativ behandler guider dig igennem en meditativ afslappet, stille og indadvendt dag efter hvilken du tager hjem med en smuk og dekoreret afstøbning af dit eget ansigt og en ny fortælling om dig selv. Vi benytter guidede meditationer og blid musik. Vi hjælper dig med at finde din maskes fortælling, hvis den da ikke dukker op helt af sig selv.

Figurer og miniaturer

Små figurer og universer kan man nemt lave med hverdags materialer sammen med forskellige limtyper som f.eks. limlak/decoupage, VTR klæber og Paverpol. Dem skal vi bruge.
Vi vil bruge genbrugspap, stanniol, aviser, tape, malertape, ståltråd og mange andre ting som du har nem og billig adgang til – også som pædagog eller underviser.

Der er mange måder at gøre det på. Vi vil komme så langt rundt om det vi kan nå.
Du vil straks ku fortsætte hjemme, i skolen og i daginstitutionen

Ingen forudsætninger nødvendige.

Skralde, larme og så-hør-dog – efter – råbemasker

Væk med pæne piger og søde drenge. Frem med rejekællingen og råbegenet. I en kæmpebunke genbrugs skrammel og pap og plastik og alt hvad du kan falde over af lækre ubrugelige sager fremstiller vi de vildeste og absolut helt utroligt støjende masker og dragter. Vi tager dem selvfølgelig på og øver os i at råbe og larme og skabe os og trampe og trutte.

Vi skal selvfølgelig ud på gader og stræder og gøre jorden usikker under alle. 

Du er selv med til  i god tid inden kurset at indsamle materialerne som IkKE må koste noget.

Masker og figurer lavet af mine elever

Adresse

Præstevangen 34, 1.th
4230 Skælskør

Ring til mig

+45 30 22 71 79

Send mig en email

info@susanalbertsen.dk